Automatiskt öppning och stängning av dörrar

Efterfrågan på dörrautomatik har vuxit i takt med ökande myndighetskrav på handikappanpassning av lokaler och fastigheter. Med väl utformad dörrautomatik kan t.ex. tunga dörrar på äldreboenden, sjukvårdslokaler eller lagerlokaler öppnas och stängas automatiskt och skapa en bättre boendemiljö eller arbetsplats.
Under de senaste åren har nya fördelar med dörrautomatik framkommit, där hygienfaktorn lyfts som en viktig del.

Med dörrautomatik öppnas och stängs dörrar utifrån valda parametrar och systemet anpassas helt efter behov. Många förknippar dörrautomatik med att dörren öppnas, men det är en lika central parameter hur dörren stängs.
I många lokaler är det viktigt att minimera tiden som dörren är öppen för att ventilationssystem ska fungera optimalt. Dessutom är det viktigt att förhindra alla typer av klämskador, att dörren går igen innan en person har hunnit passera och att dörren stängs för snabbt. Detta är saker som man måste ta hänsyn till vid utformning av dörrautomatik. Vi har hjälpt våra kunder med dörrautomatik och smidiga passersystemslösningar under lång tid och vet hur man utformar den bästa dörrautomatiken för alla behov

DSC_8217

Vad består system för dörrautomatik av?

  • Dörrautomatik efter dörrtyp
  • Rörelsesensorer eller armbågssensorer
  • Kortläsare
  • Trådbunden eller trådlös kommunikation

Service och underhåll av dörrautomatik

Dörrautomatiker behöver kontrolleras och underhållas för att fungera optimalt över tid. Därför erbjuder vi serviceavtal.
Med ett serviceavtal kommer en servicetekniker ut en gång per år och kontrollerar att allt fungerar som det ska och åtgärdar eventuella fel eller brister.
Läs mer om våra tjänster här!

Våra leverantörer

Vi använder produkter och system från ledande tillverkare av dörrautomatik, såsom DormaKaba, Entrematic och Assa.

butik

Kontakta oss

  • Behöver du kopiera nyckel eller byta lås?
  • Är det dags att se över passersystemet eller säkerhetssystemet?
  • Har du frågor om kameraövervakning?

Kontakta oss