Slipp nycklar med smidiga kodlås

Vi har erbjudit kodlås så länge som de funnits på marknaden vilket gör oss till en av de låssmeder som har längst erfarenhet av kodlås. Våra kodlås passar för ytterdörrar, personalentréer, lagerlokaler, datorhallar, skåp, kassaskåp med mera och vi har avtal med de ledande leverantörerna.

Kodlås är en smidig lösning när man vill undvika behovet av nycklar. Dörren kan öppnas med en kod, bricka, fingeravtryck, eller en app. Det ger stor frihet och tar bort problem med borttappade nycklar. Dessutom kan kodlåset kombineras med onlinetjänster så att fastighetsägaren kan få information om vem som vistas i lokalen eller när ett barn kommer hem från skolan.

Som privatperson kan du köpa kodlås till din ytterdörr från oss och utföra installationen själv eller anlita oss för tjänsten. Självklart hjälper vi alla kunder som köper kodlås via oss om det uppstår problem.

Vi har ett brett sortiment av kodlås och den kunskap som krävs för att välja rätt lösning för varje behov.

DSC_8043

Kodlås som en del av ett integrerat system

Vi installerar ofta passersystem tillsammans med kodlås. Dessutom kan vi erbjuda smarta tilläggstjänster såsom tvättstugebokning där bokning kan göras via mobilen eller datorn. Det underlättar vardagen för alla som bor i flerbostadshus.

Våra leverantörer

Vi använder produkter och system från ledande tillverkare av kodlås, såsom Axema, Vanderbilt (Bewator), Assa och Yale.

FAQ

Vad händer om jag glömmer bort koden?

Svar: Kodlås kan kombineras med många smarta accesslösningar såsom traditionella nycklar, bricka, fingeravtryck, eller en app.

Kontakta oss

  • Behöver du kopiera nyckel eller byta lås?
  • Är det dags att se över passersystemet eller säkerhetssystemet?
  • Har du frågor om kameraövervakning?

Kontakta oss