Mer än 50 år i låsbranschen

Södra Vägens Låsservice AB startade som låssmed 1966, på Södra Vägen i Göteborg, där man erbjöd traditionella låssmedstjänster. 1995 togs bolaget över av en ny ägare som drev bolaget framgångsrikt fram till 2021, då bolaget förvärvades av Prosero Security Group.

Idag är Södra Vägens Låsservice AB en välkänd lås- och säkerhetsexpert med kunder över hela Västra Götaland. Tjänsteutbudet har under åren utökats och omfattar nu även tjänster och produkter inom säkerhetsskåp, passersystem, säkerhetsgaller, larm, dörrautomatik, övervakning och porttelefoni.

DSC_8233

Medlem i SLR och avtal med de största låstillverkarna

Som auktoriserad låssmed är Södra Vägens Låsservice AB ansluten till SLR, Sveriges Lås & Säkerhetsleverantörers Riksförbund, och innehar gesäll- samt mästarbrev. Arbetet utförs efter FR2000 ett kvalitetssäkrat ledningssystem som uppfyller branschens krav på kvalitet och miljö. Vi har avtal med alla ledande låstillverkare på marknaden. Alla våra låssmeder och säkerhetstekniker är kontrollerade mot polisens belastningsregister.

Vi har högsta kreditrating AAA sedan år 2015.

Butik och verkstad i centrala Göteborg

I butiken träffar du vår duktiga personal som kan svara på alla frågor inom låssmeds- och säkerhetstjänster. Här kan du få hjälp att välja rätt bland de senaste produkterna på marknaden och se ett urval av våra produkter i utställningen. Vi har det mesta på lager och erbjuder försäljning över disk.

I vår välutrustade verkstad jobbar våra kunniga låssmedstekniker med alla ärenden som har med lås, nycklar och dörrar att göra. Vi har licenser för att hantera alla ledande fabrikat på marknaden och kan göra nya eller och kopiera nycklar till alla låssystem. Dessutom har vi ett mycket stort reservdelslager och kan ofta hjälpa dig direkt, medan du tar en kopp kaffe i vår butik.

I butiken kan du betala mot faktura, med kort eller Swish.

Vi välkomnar både företag och privatpersoner.

Gothenburg-from-big-harbor-canal-2022-01-28-03-11

En del av Prosero Security Group

Södra Vägens Låsservice AB är sedan 2021 en del av Prosero Security Group, en av Nordens ledande säkerhetskoncerner. I Prosero förenas den lokala närvaron och entreprenörskapet med styrkan av nordisk best practice, det mindre företagets snabbhet med den stora gruppens kompetens, trygghet och utvecklingskraft.

Idag består Prosero av mer än 80 bolag med över 90 000 kunder i norra Europa, och omsätter tillsammans över 4 miljarder SEK. Som en del i en större koncern kan Södra Vägens Låsservice AB dra nytta av fördelar vad gäller samarbeten och kunskapsdelning inom en mängd olika specialistområden.