Säker och smidig hantering av tillgång

Hos företag och i många flerbostadshus är porttelefoni en självklarhet för att på ett säkert sätt ge tillgång till lokalerna eller lägenheterna. Det finns många olika varianter av porttelefoni. Från äldre lösningar som är trådbundna, där varje lägenhet eller lokal har en fast monterad mottagare med högtalare, till mer moderna system där porttelefonen är uppkopplad och har direktkoppling till de boendes mobiltelefoner som kan släppa in en gäst som står utanför entrén.

Idag monteras oftast de trådlösa lösningarna för porttelefoni, då det ger en billigare lösning och smidigare hantering. Men ibland vill eller behöver det befintliga kabelburna systemet behållas.

Det finns fördelar med både de gamla systemen och de nya. En trådbunden porttelefon ger minimal administration om en boende eller ett företag flyttar, då endast namnskylten behöver bytas och de fungerar även i lokaler där mobiltäckningen inte är fullgod. Med ett uppkopplat porttelefonisystem krävs viss administration vid flytt, men det finns också stora fördelar då installationen är betydligt billigare eftersom minimal kabeldragning krävs samt att en boende eller ett företag kan släppa in sina gäster via mobiltelefonen oavsett var de befinner sig. Vi kan hjälpa våra kunder oavsett vilken typ av system för porttelefoni som önskas.

DSC_8233
DSC_8035

Porttelefoni som ett integrerat system

Vi installerar ofta passersystem tillsammans med porttelefoni. Dessutom kan vi erbjuda smarta tilläggstjänster såsom tvättstugebokning där bokning kan göras via mobilen eller datorn. Det underlättar vardagen för alla som bor i flerbostadshus.

Serviceavtal

Vi erbjuder serviceavtal för porttelefoni där vi hanterar alla frågor kring ert porttelefonisystem. Då slipper fastighetsvärd eller boende hantera administration eller felsökning.

Våra leverantörer

Vi använder produkter och system från ledande tillverkare av kodlås, såsom Axema, Vanderbilt (Bewator), Assa, Yale.

butik

Kontakta oss

  • Behöver du kopiera nyckel eller byta lås?
  • Är det dags att se över passersystemet eller säkerhetssystemet?
  • Har du frågor om kameraövervakning?

Kontakta oss