Södra Vägens Lås

Södra Vägens Låsservice AB har varit en ledande låssmed i Göteborg i mer än 50 år och har hjälpt kunder med alla frågor inom lås och säkerhet. Hos oss är alla välkomna – företag, organisationer och privatpersoner.

butik reception_
IMG_7706_red

Företag

Vi erbjuder hela vårt tjänsteutbud inom låssystem och säkerhetsteknik till företag och tar gärna ett helhetsgrepp om passer- och säkerhetssystemet. Med en grundläggande behovsanalys skräddarsyr vi den lösning som passar bäst för varje företag.
Ofta bygger vi kompletta lås- och passersystem, tillhandahåller dörrautomatik och övervakning. Men kanske vill du bara ha hjälp med låssystemet? Då löser vi det.

Byggbolag och byggherrar

Vi anlitas ofta vid ny- och ombyggnation. Utifrån platsbesök, planritningar och beskrivningsunderlag projekterar vi lösningar som uppfyller gällande standarder, krav och önskemål. Efter installation, slutbesiktningen och kontroll överlämnas all dokumentation och vi erbjuder servicetjänster under hela garantitiden. Om systemet behöver uppdateras ytterligare och nya säkerhetstjänster efterfrågas finns vi alltid nära tillhands.

DSC_8233
DSC_4911_red

Bostadsrättsföreningar och fastighetsägare

Vi anlitas av många bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som behöver hjälp med låssystem, nyckelhantering, övervakning, passersystem eller porttelefoni.
Som boende eller fastighetsansvarig i en av dessa fastigheter, kan man känna sig trygg med att vi finns där när behovet uppstår. Har en nyckel tappats bort, kan vi snabbt göra en ny nyckel i vår butik. Behövs fler nycklar kan vi kopiera. Ett trasigt eller utslitet lås repareras eller byts ut av våra skickliga låssmeder. När behovet förändras är vi en trygg partner som vet vad som krävs av ett tryggt lås- och passersystem i flerbostadshus.

Privatpersoner

Vi anlitas ofta av privatpersoner och villaägare som behöver hjälp med lås, kassaskåp eller säkerhetssystem i sin fastighet. Hos oss kan den händiga villa- eller radhusägaren köpa lås och tillbehör av högsta kvalité och få all support som behövs. Vi hjälper även till med transport, installation och programmering. När du som privatperson handlar hos oss hjälper vi dig från start till att allt är klart och finns tillgängliga när frågor uppstår.

DSC_8043