Låssmed

Södra Vägens Låsservice AB är en modern låssmed, med kunskap om de senaste låssystemen och produkterna på marknaden. Som låssmed har vi naturligtvis även hög kompetens inom klassiska och äldre låssystem.

Våra låssmeder och säkerhetstekniker monterar även dörrar, dörrautomatik och kringutrustning. Hos oss kan du få hjälp med alla dina säkerhetsfrågor.

IMG_7706_red
nycklar

Nyckeltillverkning och kopiering av nycklar

Hos oss kan du kopiera befintliga nycklar och tillverka nya nycklar. Vi har licens för att hantera alla ledande låsfabrikat på marknaden och kan göra nya nycklar till alla låssystem. Vi följer de strikta reglerna kring kopiering av nycklar, endast den som är låsansvarig har rätt att kopiera en nyckel. Om du bor i ett flerbostadshus måste du först kontakta låsansvarig för att begära en rekvisition innan du kan kopiera eller tillverka en ny nyckel hos oss.

Projektering

Vi erbjuder projektering av säkerhetssystem i både nybyggnation och ombyggnation. Utifrån platsbesök, planritningar och beskrivningsunderlag projekterar vi lösningar som uppfyller gällande standarder, krav och önskemål.

butik reception_
DSC_4911_red

Serviceavtal

Säkerhetssystem måste alltid fungera och består ofta av många olika delar som ska verka tillsammans och fungera i alla lägen. Över tid kan det uppstå slitage som till slut kan påverka funktionaliteten. Därför rekommenderar vi regelbundna kontroller och erbjuder förmånliga serviceavtal för alla våra kunder. Med ett serviceavtal utför vi årskontroll av systemet och säkerställer funktion, reparerar och byter batteri vid behov. Ofta kräver tillverkaren av systemet att årliga kontroller utförs, för att garantin ska kunna åberopas. Vi arbetar miljömedvetet, reparerar om möjligt och byter ut om det krävs. Dessutom har vi ett mycket stort sortiment av reservdelar.

Öppning av kassaskåp

Öppning av kassaskåp har blivit något av en specialitet under årens lopp och våra certifierade värdeförvaringstekniker anlitas av företag och banker men också av privatpersoner och andra låssmeder. Förutom öppning av skåp utför vi också service och byte av lås av alla förekommande fabrikat.

Värdeskåp och kassaskåp
DSC_8233

Underhåll och service av äldre säkerhetssystem

Oavsett om låssystemet, passersystemet, dörrautomatiken, kameraövervakningen eller porttelefonin, är av den senaste tekniken eller om det är ett äldre system, kan vi hjälpa till. Vi har jobbat med de flesta säkerhetssystemen på marknaden och har sannolikt arbetat med ert system tidigare.